Drie dagen voor de prijs van 1
Blijf op de hoogte en volg Carla
16 September 2015 | Verenigde Staten, Las Vegas
De dagen die we maken zijn lang. Als we kamperen moeten we ook koken. Dan is er weinig tijd om te schrijven en dan het plaatsen. Wifi is lastig. Op de camping waar we nu zitten is de beste ontvangst bij het toilet:-))
Ik blijf van de ene in de andere verbazing vallen. Zo rijden we tussen rotsformaties en zo zitten we boven op een berg en steekt Bambi met mama over.
We overnachten in een lodge, boven in de bergen met een uitzicht. Onbetaalbaar. Ze verwerken daar in het avondeten en het ontbijt hun eigen verbouwde producten. De lekkerste muffin ooit, eet ik hier.
Gisteren hebben we een hike gemaakt door Bryce Canyon. Foto s moeten het eigenlijk zeggen. Elke canyon, elke omgeving op zichzelf is mooi. Het kamperen went. Als je maar zorgt dat je orde en structuur in je tas hebt:-) vandaag hebben we een vrije dag in Zion. Jammer dat t regent. M'n poncho komt hier goed van pas. Hier is de natuur een combi van bomen en rotsen. Om onszelf even wat luxe toe te staan ontbijten we uitgebreid bij Zion lodge. Overheerlijk pannenkoeken en kannen vol goede koffie. We zien hier mega grote rupsen. Bijzonder om te zien. Zo hebben ze hier ook ienie pienie eekhoorns. Super schattig. Maar overal hangt het dringende verzoek ze niet te voeren. Daar komt bij ze bijten lelijk. We wandelen een stuk en dan gaat een deel van ons terug. Met z'n drieën zitten we in een schommelstoel, mensen te kijken. Wat wil je nog meer?? Een rode vogel, kardinaal zien?? Die mazzel heb ik namelijk.