Reisdag naar Graaff Reinet
Blijf op de hoogte en volg Carla
06 Oktober 2018 | Zuid-Afrika, Graaff-Reinet
Gisteren heb ik mezelf een rustdag cadeau gegeven. Beetje wassen, beetje rummi kubben, even het hoofd van alle indrukken leeg maken.
Vandaag hebben we een lange dag. We reizen naar Graaff Reinet
Ik kan een ieder een verblijf in Lesotho aanraden. Het land is arm maar de mensen zijn super vriendelijk. De natuur is overweldigend.
Om 8:45 uur lopen we de grens van Lesotho naar Zuid Afrika over. Mn paspoort krijgt zo mooie stempels. Dit is een heel andere grensovergang dan de heenweg. Schoon en wijds uitzicht. Op de heenweg werden we gelijk geconfronteerd met de armoede van Lesotho.
De townships die we zien, blijven indruk op me maken. Sommige huisjes zijn maar net iets groter dan mijn schuurtje. Over sanitaire voorzieningen wil ik niet eens nadenken.
We rijden door een heel mooi landschap.
Graaff Reinet is een leuk stadje. De groep gaat op excursie. Ben snotverkouden, ik blijf lekker in het hotel. Morgen weer beter.
07 Oktober 2018 - 05:39
Marijke:
Hoi carla
Je geniet volop lees ik alleen jammer van je val en je griepje. Hopelijk snel weer opgeknapt.
Geniet nog volop van je reis en al het moois wat je nog gaat zien en verbazen